Annelies Steenbeke - Ultimen

Business professional en ondernemer. Mama van twee zonen.

Annelies Steenbeke, aangenaam!

Business professional met brede achtergrond

Als handelsingenieur sta ik al meer dan 30 jaar met beide voeten in het businessveld. Auditor, senior manager en partner, HR-director, CEO … Ik versterkte uiteenlopende ondernemingen actief in consultancy of dienstverlening, nam verschillende functies voor mijn rekening en dompelde me onder in diverse aspecten van bedrijfsvoering.

Kritisch dingen in vraag stellen, verandering aanbrengen, zoekende naar verbeteringen met steeds het resultaat als drijfveer … aspecten die me in mijn diverse werkervaringen typeerden.

Met een ontembare goesting om bij te leren, vulde ik de voorbije jaren mijn rugzak verder aan. Dankzij een uitvoerig groeitraject – zowel persoonlijk als professioneel – mag ik mezelf een allround businesspartner voor directieteams en HR-professionals noemen.

Mentor en adviseur met aandacht voor menselijke relaties

Duurzame verandering creëren, gaat niet over één nacht ijs. Daarom begeleid ik je met een werkwijze die je onderneming in haar geheel bekijkt. Mijn overtuiging? Organisaties boeken pas duurzame resultaten wanneer ze ook aandacht schenken aan hun medewerkers. Een mensgerichte mindset die ik combineer met jarenlange praktijkervaring en een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, altijd met het einddoel en bedrijfsresultaten voor ogen.
Annelies Steenbeke - Ultimen

Sparringpartner met impact

Transparant, resultaatgericht en gedreven: dat ben ik ten voeten uit. Ik verdiep me in alle bedrijfsfacetten, gooi frisse inzichten op tafel en ga voor maximale impact in je organisatie. Doorheen het proces ben ik niet bang om me kwetsbaar op te stellen. Maar evengoed verwacht ik van bedrijfsleiders en hun medewerkers om zichzelf kritisch in vraag te durven stellen, om zo echte verandering teweeg te brengen.
Vertrekkende vanuit strategie en financiële doelstellingen adviseer en ondersteun ik CEO’s om professionalisering te brengen in hun onderneming, met een focus op organisatiestructuur, overlegstructuur en HR-beleid.

Mama van twee met zin voor uitdaging

Mijn belangrijkste rol? Trotse mama van Samuel en Sebastiaan. Als ouder wil ik hen de ruimte en het vertrouwen geven, en er toch zijn als het nodig is. Samen met mijn partner Filip geniet ik van het bruisende Leuvense stadsleven, een flinke portie cultuur of een goed boek. Ik ben naast een doorwinterde business professional en ondernemer ook op persoonlijk vlak continu op zoek naar manieren om te leren en mezelf verder te ontplooien en ontwikkelen.
Annelies Steenbeke - Ultimen
Nieuwe ervaringen opdoen, houdt me scherp en dat zoek ik ook in mijn privéleven en partnerships. Ik krijg energie van ondernemingen en mensen die openstaan voor reflectie en willen groeien.

Klaar om te sparren over de toekomst van je organisatie?

Neem contact met mij op!

Contact

ultimen
Annelies Steenbeke
annelies@ultimen.be
+32 474 74 94 52

Kantoor

Ramberg 19
3000 Leuven

Annelies Steenbeke